Bouwbedrijf Veenstra Harkema - Eekwerdlaan 10, woonhuis in Bolsward

Bouwbedrijf Veenstra Harkema - Eekwerdlaan 10, woonhuis in Bolsward. Veenstra bv, aannemersbedrijf in harkema. Veenstra is een aannemer uit harkema in de provincie friesland. Vergelijk de best beoordeelde verhuizers. Heeft verschillende projecten op aantrekkelijke locaties. Daarnaast zijn er nog vele andere bedrijven rond de naam veenstra.

De ondernemingsvorm is een besloten vennootschap. Neem dan contact met ons op. De woning is 7.40 x 11.25 meter en de aanbouw / zijbeuk is 5.50 x 6.50 meter. Is gevestigd op nijewei 52a te harkema en is actief in de branche algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Elke dag, milijoenen mensen gebruiken imgur voor vermaak om geinspireerd te raken.

Bouwbedrijf U.Veenstra - Startpagina | Facebook
Bouwbedrijf U.Veenstra - Startpagina | Facebook from lookaside.fbsbx.com
Tegen een verrassende prijs en met alle comfort die je wenst. Heeft u een kavel of ben u van plan een stuk bouwgrond te kopen? Wij hebben veel ervaring met verbouw en aanbouw, vaak in de vorm van houtskeletbouw. Deze zijn minder belastend voor het milieu en garanderen een zeer lange levensduur. Aanbouw dakkapel garage nieuwbouw projecten. De besloten vennootschap bouwbedrijf u. Youtube is het online portaal om video's te uploaden en bekijken. Vul je postcode in & ontvang offertes

Welkom bij bouwbedrijf blauhuis in harkema (friesland).

De veenstra die vooral in friesland actief is, is een bouwbedrijf dat zich vooral richt op de bouw van woonhuizen. Bolster 13c 9281 kk harkema. Vind openingstijden en zakelijke sluitingstijden voor het bedrijf bouwbedrijf u. Veenstra b.v., nijewei 52a, 9281nw harkema, telefoon: Met meer dan 35 jaar ervaring fabriceert vekam houtbouw met veel plezier uw houten schuur, garage, tuinhuis of berging. Ook wel eens fijn, zo bijna in je achtertuin aan het werk te zijn. Daarnaast zijn er nog vele andere bedrijven rond de naam veenstra. Veenstra ontwikkelt en bouwt woningen op maat in het unieke veenstra bouwsysteem. Dankzij ons optimaal efficiënte bouwproces bouwen we voor jou een uniek huis onder architectuur. | 172 volgers op linkedin. Is hét bouwbedrijf uit friesland wat u helpt om deze droom te realiseren. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. De woning is 7.40 x 11.25 meter en de aanbouw / zijbeuk is 5.50 x 6.50 meter.

Youtube is het online portaal om video's te uploaden en bekijken. Alle woningen worden gebouwd onder architectuur met duurzame materialen. Vergelijk de best beoordeelde verhuizers. Vul je postcode in & ontvang offertes Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.

Raad van State geeft groen licht voor woningbouw Molenweg ...
Raad van State geeft groen licht voor woningbouw Molenweg ... from images.lc.nl
Neem dan contact met ons op. Elke dag, milijoenen mensen gebruiken imgur voor vermaak om geinspireerd te raken. | 172 volgers op linkedin. De besloten vennootschap bouwbedrijf u. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Tegen een verrassende prijs en met alle comfort die je wenst. Is hét bouwbedrijf uit friesland wat u helpt om deze droom te realiseren. De veenstra die vooral in friesland actief is, is een bouwbedrijf dat zich vooral richt op de bouw van woonhuizen.

Youtube is het online portaal om video's te uploaden en bekijken.

Is hét bouwbedrijf uit friesland wat u helpt om deze droom te realiseren. Welkom bij bouwbedrijf u.veenstra in harkema. Veenstra is een aannemer uit harkema in de provincie friesland. Veenstra b.v., nijewei 52a, 9281nw harkema, telefoon: Met meer dan 35 jaar ervaring fabriceert vekam houtbouw met veel plezier uw houten schuur, garage, tuinhuis of berging. 10 opmerkingen 37 keer gedeeld. Uiteraard bouwen we ook op vrije kavels. Dankzij ons optimaal efficiënte bouwproces bouwen we voor jou een uniek huis onder architectuur. Heeft u een kavel of ben u van plan een stuk bouwgrond te kopen? Gemaakt door vakmensen, de kennis geleverd van vader op zoon. Veenstra ontwikkelt en bouwt woningen op maat in het unieke veenstra bouwsysteem. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 01056189 en is gelegen in harkema in de gemeente achtkarspelen. De 1e verdieping is voorzien van drie zeer royale slaapkamers met op de ouderslaapkamer een inloopkast.

Het bedrijf is gevestigd op nijewei 52a. Is hét bouwbedrijf uit friesland wat u helpt om deze droom te realiseren. Is gevestigd op nijewei 52a te harkema en is actief in de branche algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Veenstra bv, aannemersbedrijf in harkema. Wij maken houten schuren, garages en luxe buitenverblijven op maat en naar uw persoonlijke wensen.

Duurzaam Houtskeletbouw in Harkema - Veenstra-Kiers b
Duurzaam Houtskeletbouw in Harkema - Veenstra-Kiers b from www.veenstra-kiers.nl
Is een gerenommeerd en innovatief bouwbedrijf dat bekend staat om het bouwen van duurzame, energiezuinige vrijstaande woningen. Droom je van een vrijstaand huis op eigen grond, maar twijfel je aan de haalbaarheid? Is hét bouwbedrijf uit friesland wat u helpt om deze droom te realiseren. Bouw aan uw toekomst met bouwbedrijf u. Kijk hieronder welke projecten we momenteel aanbieden. Zoek en deel afbeeldingen van u veenstra ervaringen online met imgur. Dankzij ons optimaal efficiënte bouwproces bouwen we voor jou een uniek huis onder architectuur. Wij hebben veel ervaring met verbouw en aanbouw, vaak in de vorm van houtskeletbouw.

Zoek en deel afbeeldingen van u veenstra ervaringen online met imgur.

Heeft u een kavel of ben u van plan een stuk bouwgrond te kopen? Veenstra bv, aannemersbedrijf in harkema. Zijn tussen de 21 en 50 personen werkzaam. Dankzij ons optimaal efficiënte bouwproces bouwen we voor jou een uniek huis onder architectuur. De veenstra die vooral in friesland actief is, is een bouwbedrijf dat zich vooral richt op de bouw van woonhuizen. Is hét bouwbedrijf uit friesland wat u helpt om deze droom te realiseren. Veenstra ontwikkelt en bouwt woningen op maat in het unieke veenstra bouwsysteem. Aanbouw dakkapel garage nieuwbouw projecten. Zoek en deel afbeeldingen van u veenstra ervaringen online met imgur. Is hét bouwbedrijf uit friesland wat u helpt om deze droom te realiseren. Is hét bouwbedrijf uit friesland wat u helpt om deze droom te realiseren. Ook wel eens fijn, zo bijna in je achtertuin aan het werk te zijn. Uiteraard bouwen we ook op vrije kavels.

0 Response to "Bouwbedrijf Veenstra Harkema - Eekwerdlaan 10, woonhuis in Bolsward"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel