Vertaalschema Haken Engels Nederlands : Engelse patronen haken! - Gek op Haken

Vertaalschema Haken Engels Nederlands : Engelse patronen haken! - Gek op Haken. Haal de afgehaalde steek over de gebreide steek : Zo kun jij je haakpatroon moeiteloos vertalen naar het nederlands. Jammer dat ze dan net in het engels/amerikaans zijn. Dan heb je ook nog increase en decrease. Frans vertaalschema de meeste gebruikte haaktermen zijn hier van het frans naar het nederlands vertaald, alsook andere termen die van pas kunnen komen bij het lezen van franstalige haakpatronen.

Er zijn verschillen in terminologie tussen amerikaans engels en brits engels. Zo kun jij je haakpatroon moeiteloos vertalen naar het nederlands. In de loop van de tijd heb ik zelf regelmatig wat op moeten zoeken. Dat komt omdat er in engelse haakpatronen zowel de termen single crochet als slip stitch worden gebruikt. Dan heb je ook nog increase en decrease.

Haakpatroon Nederlands en Engels amigurumi vlinder. Haak zelf een knuffel met muziekdoosje om ...
Haakpatroon Nederlands en Engels amigurumi vlinder. Haak zelf een knuffel met muziekdoosje om ... from i.pinimg.com
Vertaalschema | van us/uk naar nl | printbare versie downloaden via deze link | vertaalschema, haken, us, amerikaans, u… | gehaakte symbolen, haken, eenvoudig haken. Dutch overal geroeste nagels waar je met je elleboog aan kon blijven haken, vertaling engels nederlands haken. Omdat heel veel haakpatronen in het engels zijn geschreven, vind je hieronder een lijst met de meest voorkomende haaktermen. Pass 2 slipped stitches over : Hier vind je een handig overzicht van de haaksteken in het nederlands, engels en amerikaans. Probeer dus steeds te achterhalen welke terminologie in een patroon wordt gebruikt. In haakpatronen kom je vaak afkortingen tegen. Magic ring = magische ring;

Vertaalschema van us/uk naar nl download.

Het wordt nog lastiger wanneer je een engels of amerikaans haakpatroon wilt gebruiken. In de tabel staat twee keer de halve vaste. Het schema zet ik ook op de pagina met haaktips. Helemaal geen probleem, want als je de termen en hun afkortingen kent, haak je je gevonden pareltje zo in elkaar! Pass 2 slipped stitches over : De magic ring/loop spreekt vanzelf denk ik. Jammer dat ze dan net in het engels/amerikaans zijn. Als het niet op het patroon staat vermeldt, kijk dan waar het patroon vandaan komt. Er zijn verschillen in terminologie tussen amerikaans engels en brits engels. Deze haakpatronen zijn soms in het nederlands, maar veel leuke haakpatronen zijn in het engels of amerikaans geschreven. Dat komt omdat er in engelse haakpatronen zowel de termen single crochet als slip stitch worden gebruikt. Vaak staat op het patroon zelf al of het een amerikaans (us) of engels (uk) patroon is. Als hulpmiddel geef ik je hier een handig vertaalschema.

Hier vind je een handig overzicht van de haaksteken in het nederlands, engels en amerikaans. Magic ring = magische ring; In de tabel staat twee keer de halve vaste. Haaktermen en vertalingen uit het engels. Haal afgehaalde steek over de gebreide steek/ overhaling :

Haakpatroon Nederlands en Engels amigurumi vlinder. Haak zelf een knuffel met muziekdoosje om ...
Haakpatroon Nederlands en Engels amigurumi vlinder. Haak zelf een knuffel met muziekdoosje om ... from i.pinimg.com
Probeer dus steeds te achterhalen welke terminologie in een patroon wordt gebruikt. Er zijn verschillen in terminologie tussen amerikaans engels en brits engels. Haal 2 afgehaalde steken over de gebreide steek : Zo, nu kunnen nóg meer mensen dit leuke rendiertje haken! In onderstaande lijsten wordt telkens met de afkortingen us en gb aangeduid wat voor engels er bedoeld wordt. In de tabel staat twee keer de halve vaste. Haak diagram haken schema basis van het haken gehaakt speelgoed haaksteken haakpatronen populaire pins tafels tricot. Dit is de magische ring.

Dan heb je ook nog increase en decrease.

Voor de beginnende haakster levert dit vaak een probleem op bij het lezen van een haakpatroon. De magic ring/loop spreekt vanzelf denk ik. Helemaal geen probleem, want als je de termen en hun afkortingen kent, haak je je gevonden pareltje zo in elkaar! Vertaalschema van us/uk naar nl download. Er is ook een schema dat amerikaanse termen vergelijkt met de britse termen. Op zich hoeft dit geen ramp te zijn, als je maar weet wat de engelse en amerikaanse haaktermen in het nederlands betekenen. Dan heb je ook nog increase en decrease. Bovendien is de engelse vertaling weer anders dan de amerikaanse. Zo kun jij je haakpatroon moeiteloos vertalen naar het nederlands. Pass slipped stitch over : Frans vertaalschema de meeste gebruikte haaktermen zijn hier van het frans naar het nederlands vertaald, alsook andere termen die van pas kunnen komen bij het lezen van franstalige haakpatronen. Dan hoef je alleen nog maar het juiste vertaalschema erbij te pakken. Dat komt omdat er in engelse haakpatronen zowel de termen single crochet als slip stitch worden gebruikt.

Voluit in het engels : Zo, nu kunnen nóg meer mensen dit leuke rendiertje haken! In toer 3 haak je in de 1e steek *1 stokje, in de volgende steek 2 stokjes*, dan weer 1 stokje en in de volgende steek 2 stokjes en zo verder tot het einde van de toer. Magic ring = magische ring; Bovendien is de engelse vertaling weer anders dan de amerikaanse.

Gratis, patronen, technieken, haakvideo! Leren haken. Gratis haakpatronen. Nederlands, Engels ...
Gratis, patronen, technieken, haakvideo! Leren haken. Gratis haakpatronen. Nederlands, Engels ... from i.pinimg.com
Als het niet op het patroon staat vermeldt, kijk dan waar het patroon vandaan komt. Pass slipped stitch over : Het wordt nog lastiger wanneer je een engels of amerikaans haakpatroon wilt gebruiken. Haal de afgehaalde steek over de gebreide steek : Engels vertaalschema hier vind je een vertaling van de meest voorkomende engelse haaktermen naar het nederlands en omgekeerd. Op zich hoeft dit geen ramp te zijn, als je maar weet wat de engelse en amerikaanse haaktermen in het nederlands betekenen. In de tabel staat twee keer de halve vaste. Haal 2 afgehaalde steken over de gebreide steek :

Zo kun jij je haakpatroon moeiteloos vertalen naar het nederlands.

In haakpatronen kom je vaak afkortingen tegen. Haaktermen en vertalingen uit het engels. Het schema zet ik ook op de pagina met haaktips. Pass 2 slipped stitches over : Omdat heel veel haakpatronen in het engels zijn geschreven, vind je hieronder een lijst met de meest voorkomende haaktermen. Als het niet op het patroon staat vermeldt, kijk dan waar het patroon vandaan komt. Jammer dat ze dan net in het engels/amerikaans zijn. Voluit in het engels : Als hulpmiddel geef ik je hier een handig vertaalschema. Met dit vertaalschema bij de hand kan echt iedereen die enige ervaring heeft met haken nu ook engelstalige patronen haken. Haak diagram haken schema basis van het haken gehaakt speelgoed haaksteken haakpatronen populaire pins tafels tricot. In de loop van de tijd heb ik zelf regelmatig wat op moeten zoeken. Komt het patroon bijvoorbeeld uit een engels haaktijdschrift, dan worden er engelse haaksteken gebruikt.

0 Response to "Vertaalschema Haken Engels Nederlands : Engelse patronen haken! - Gek op Haken"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel